15.04.2021

1. Sınıf Öğrencilerimizden Dijital Resim Sergisi

İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar dersinde yıl boyunca öğrendikleri teknikleri kullanarak çizdikleri resimleri 15 Nisan Dünya Sanat Gününde çevrim içi bir sergide sergilemeye başladı.

1. Sınıf Öğrencilerimizden Dijital Resim Sergisi

Beylerbeyi İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerimiz rehberliğinde çevrim içi derslerde yıl boyunca öğrendikleri teknikler ile hazırladıkları resimleri 15 Nisan Dünya Sanat Gününde çevrim içi olarak sergiliyor.