23 Nisan Şiir, Kompozisyon, Slogan ve Resim Yarışması Başvurularımız Başladı

Ulusal Egemenliğimizin 100.yılında, Beylerbeyi İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimizin katılımına yönelik gerçekleştirilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şiir, Kompozisyon, Slogan ve Resim Yarışması" başvurularımız başladı.

23 Nisan Şiir, Kompozisyon, Slogan ve Resim Yarışması Başvurularımız Başladı

Yarışmada dereceye giren öğrenciler, 23 Nisan 2020 Perşembe günü saat 10.00’da Web sitemizde ilan edilecektir.

Son Teslim Tarihi: 21 Nisan 2020 Salı

Yarışmaya Katılacak Sınıflar: İlkokul ve ortaokul öğrencileri

Düzey ve Kategori:

Şiir: İlkokul 2, 3 ve 4. Sınıflar

Kompozisyon ve Slogan: Ortaokul 1, 2 ve 3. Sınıflar

Katılım Şartları:

1. Her öğrenci birden fazla kategoride yarışmaya katılabilir.

2. Şiir ve kompozisyonlar Times New Roman 12 punto ile yazılacaktır.

3. Eserin sahibinin adı soyadı, sınıfı, numarası eserin altına mutlaka yazılacaktır.

4. Eserler belirtilen tarihe kadar gönderilmelidir

5. Sloganlar: Türkçe, İngilizce, Almanca, İspanyolca olarak hazırlanabilir. Tek bir dilde hazırlayacağınız sloganlar tek bir cümleden oluşmalıdır. Bilgisayarda hazırlayabileceğiniz gibi karakalemle de oluşturabilirsiniz. Tasarımda özgün olunmalıdır.

Düzenleyen:

Türkçe Bölümü/Bölüm Başkanlığı

Tüm eserler, aşağıdaki ilgili bağlantıların tıklanmasıyla açılan kayıt formundaki bilgilerin doldurulup ve “Dosyanızı Yükleyin” bölümünden eser eklendikten sonra gönder tuşuna basarak tarafımıza gönderilmelidir. Formlar sadece @std.itugvo.k12.tr öğrenci e-posta hesaplarıyla www.gmail.com üzerinde oturum açtıktan sonra doldurulabilecektir.

Şiir                  : https://forms.gle/YCB1n5wzdyXUCd1eA

Kompozisyon  : https://forms.gle/mrYakavYqEJBWe4PA

Slogan             : https://forms.gle/wiQuZj7eA3gmkjVRA

Her kategoride ilk üçe giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecektir.

Her sınıf seviyesi kendi arasında değerlendirilecektir.

Değerlendirme Kurulları:

Şiir Değerlendirme Kurulu

Okul Müdürü, İlgili Müdür Yardımcıları, Sınıf Öğretmenleri Zümre Başkanları

Kompozisyon Değerlendirme Kurulu

Okul Müdürü, İlgili Müdür Yardımcıları, Türkçe Bölümü Öğretmenleri

Slogan Değerlendirme Kurulu

Okul Müdürü, İlgili Müdür Yardımcıları, Yabancı Diller Bölüm Başkanı,  Türkçe Bölüm Başkanı, Almanca ve İspanyolca Bölüm Öğretmenleri

İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışması

Milli Egemenliğin 100. yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında günün anlam ve önemini çocukların gözünden görebilmeyi ve öğrencilerimizin bu coşkuyu yaşamalarını sağlamaktır.

Yarışmanın Konusu: 100.Yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

1)Yarışmaya İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Beylerbeyi İlkokulu 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri katılabilir.

2) Değerlendirme her seviye için; İlkokul 1, ilkokul 2, ilkokul 3 ve ilkokul 4 olmak üzere ayrı ayrı yapılacaktır. Her sınıf seviyesi kendi arasında değerlendirilecektir.

3) Yarışma dijital ortamda gerçekleştirilecektir.

4)Yarışmaya gönderilecek olan eserler A4 ebadında kağıt üzerine çalışılacaktır. Teknik serbesttir. (Pastel boya, kuru boya, keçeli kalem, suluboya, guaj boya vb.)

5) Tüm eserler, aşağıdaki ilgili bağlantının tıklanmasıyla açılan kayıt formundaki bilgilerin doldurulup ve “Dosyanızı Yükleyin” bölümünden eser eklendikten sonra gönder tuşuna basarak tarafımıza gönderilmelidir. Formlar sadece @std.itugvo.k12.tr öğrenci e-posta hesaplarıyla www.gmail.com üzerinde oturum açtıktan sonra doldurulabilecektir.

Resim: https://forms.gle/n5Ygj2vQcj2UecV26

Yarışma Takvimi: 14 Nisan - 21 Nisan 2020 hafta aralığındadır.

Teslim Tarihi : 21 Nisan 2020 Salı günü saat 19.00’a kadar gönderim sağlanmalıdır.

Seçici Kurul

Okul Müdürü, İlgili Müdür Yardımcıları, Görsel Sanatlar Bölüm Başkanı, Görsel Sanatlar Bölüm  Öğretmenleri

Her kategoride ilk üçe giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecektir.

Tüm duyurular