29.10.2020

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiir, Kompozisyon Yazma ve Resim Yarışması'nın Sonuçları Belli Oldu!

Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılında “ Atatürk’ün İzinde Cumhuriyet’le Aydınlık Yarınlara” temasından yola çıkarak günün anlam ve önemini çocukların gözünden görebilmeyi ve öğrencilerimizin bu coşkuyu yaşamalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz “şiir, kompozisyon ve resim yarışması” nın sonuçları belli oldu!

T.C.

ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI

ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KAPSAMINDA DÜZENLENEN

“ATATÜRK’ÜN İZİNDE CUMHURİYET’LE AYDINLIK YARINLARA”

KONULU ŞİİR, KOMPOZİSYON VE RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Öğrencilerimizden gelen eserler, değerlendirme kurulları tarafından titizlikle değerlendirildi.

Düzey ve kategorilerden ilk üçe giren öğrencilerimiz şu şekildedir:

İlkokul 4.sınıf öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli şiirler arasından:

1. HASAN ASİL TURAN 4-C

2. MELİS BİLDACI 4-A

3. LEYLA ERTEM 4-D

Ortaokul öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli şiirler arasından:

1. ILGIN ÇAKİN 7-A

2. ELİF DEFNE EKŞİOĞLU 5-A

3. KOZA BALKIR 5-C

Ortaokul öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli kompozisyonlar arasından:

1. DENİZ BİRDAL 7-C

2. GÖKTÜRK BERAT ÇAKIR 6-B

3. HAYAT GÜNGÖR 7-A

Ortaokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli resimler arasından:

1. SELİN ERBAŞ 5-C

2. ELİF DEFNE EKŞİOĞLU 5-A

3. RÜZGAR ÖZER 5-A

İlkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli resimler arasından:

1. LEYLA ERDEN 1-B

2. BUSE ÖYKÜ AYDIN 2-C

3. EFE AYDOĞMUŞ 2-A

İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli resimler arasından:

1. ELA GÜRLER 4-D

2. DURU EKİM 3-B

3. DENİZ CAN BİNBAY 4-B

Yarışmada derece alan öğrencilerimize çeşitli ödüller verilecektir.

Ödüller en kısa sürede kendilerine ulaştırılacaktır.

Cumhuriyet’imizin 97. yılına özel “Atatürk’ün İzinde Cumhuriyet’le Aydınlık Yarınlara” temasından yola çıkarak düzenlediğimiz yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, onları teşvik eden değerli öğretmenlerimize ve her zaman destekçileri olan siz velilerimize teşekkür ederiz.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları

Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu