7. Geleneksel Öykü Yarışmasının Kazananları Belli Oldu!

Yazı yazmak, kendini keşfetmek ve öğrenmek için bir araçtır. Öğrencilerin yazma becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmek amacıyla okulumuz Türkçe bölümü tarafından düzenlenen “7. Geleneksel Öykü Yarışması”nın kazananları belli oldu.

7. Geleneksel Öykü Yarışmasının Kazananları Belli Oldu!

"Yıllar kırık plaklarda kalmış çok eski türküler gibi geldi, geçti."

Eskici ve Oğulları, Orhan KEMAL

Sözünden yola çıkılarak yazılan “Yaşam” konulu öyküler; Yazar Işık Öğütçü, Yazar Feyza Hepçilingirler, Yazar Tolga Gümüşay, İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Beylerbeyi Ortaokulu Türkçe Bölüm Başkanı Ekrem Çakır tarafından değerlendirildi.

İstanbul genelindeki okullardan gelen birbirinden güzel ve değerli öykülerin arasından:

1.   Acı Çeken Kalem – Nikol Odabaşı (Özel Feriköy Ermeni İlk ve Ortaokulu )

2.    Kum Taneleri Deniz Erişken (Özel Bahçeşehir Neslin Değişen Sesi Ortaokulu )

3.    Pembe Hırka  -Ceyda Selen Çalışkan ( Özel Çekmeköy Sevinç Ortaokulu) oldu.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları bünyesindeki ortaokul öğrencilerimizden gelen öyküler arasından ise:

1.    Kar Defne Durdağı (İTÜ GVO Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu)

2.   AnneannemÖmer Sarp İnciler (İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Ortaokulu)

3.   Yaşamım Ceren Yaman (İTÜ GVO Özel İzmir Ortaokulu) oldu.

20 Mart 2020 Cuma günü yapılması planlanan ödül törenimiz, okulların tatil edilmesinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yarışmada derece alan okullarımıza ödül töreniyle ilgili bilgi verilecektir.

Yarışmaya katılan tüm öğrencileri kutlar, onları yazmaya teşvik eden değerli öğretmenlere teşekkür ederiz.

Tüm duyurular