15.12.2020

8. Sınıf Öğrencilerimiz Merkezi Sınav Hazırlıklarını Kesintisiz Olarak Sürdürüyor

Beylerbeyi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerimiz Liselere Giriş Sınavı (LGS) sürecinde sınava yönelik çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor.

Çevrim içi eğitim ve öğretim çalışmalarına devam eden öğrencilerimiz hafta içi uygulanan “Haftalık Kazanım Değerlendirme Sınavları(HKDS)” ve hafta sonları uygulanan  “LGS Deneme Sınavları” ile hem öğrendiklerini pekiştiriyor hem de sınav için deneyim kazanıyor. Ayrıca hafta içi uygulanan ofis çalışmaları ile öğrencilerimizin eksik kazanımlarını tamamlayarak tam öğrenmeyi gerçekleştirmelerini hedefliyoruz.

Öğrencilerimizin akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerini daha yakından takip etmek amacıyla her hafta gerçekleştirdikleri Akademik Danışmanlık Görüşmelerin yanı sıra öğrencilerimiz, motivasyon ve etkili ders çalışma yöntemine ilişkin birbirinden keyifli online etkinliklere katılıyor.