07.01.2020

Anaokulu Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Gerçekleştirdi

Anaokulu öğrencilerimiz, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem portfolyo sunumlarını 21 Aralık 2019 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Anaokulu Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Gerçekleştirdi

Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimiz dönem boyunca öğrendiklerini aileleri ile paylaşmanın heyecanını yaşadı. Dönem boyunca derslerde edindikleri bilgileri hazırladıkları portfolyo ile ailelerine sunan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Öğrencilerimiz portfolyo sunumu ile seçim yaptıkları alanlardaki başarılarını ailelerine ve birbirlerine sunma fırsatı yakaladılar. Sunumlarında kendi çalışmalarını da değerlendirme, kendi ilerleyişlerini keşfetme olanağı buldular.

• Dönem boyunca yaptıkları çalışmalarını sunmadan önce öğrencilerimiz, kişisel portfolyo dosyalarını hazırlarken de süreç içinde aktif rol aldılar.
  • Çocuklarının öğrenme süreçlerindeki bu yolculuklarına dahil olan velilerimiz de öğrencilerimizin akademik, sosyal ve dil gelişimlerini birebir görme fırsatı buldu.
  • Öğrencilerimiz, eğitim ve öğretim yılı başından bu yana yapmış oldukları çalışmalardan oluşan ürün dosyası sunumlarının ardından İngilizce dersi ve diğer branş derslerine ait sunumlarını da yaparak başarılı bir performans sergilediler.