07.09.2022

Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıf Öğrencilerimiz Uyum Programı İçin Okulumuzdaydı

Beylerbeyi Anaokulu ve İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, 2022-2023 eğitim öğretim yılı uyum programı kapsamında öğretmen ve arkadaşları ile okullarında buluştular.

Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıf Öğrencilerimiz Uyum Programı İçin Okulumuzdaydı

Anaokulu öğrencilerimiz sınıflarda ve okul bahçemizde gerçekleştirilen eğitici ve eğlenceli etkinliklere tüm sınıf arkadaşlarıyla birlikte katılarak kaynaşma fırsatı buldu.

İlkokul 1. sınıfa başlayacak olan öğrencilerimiz, uyum günlerinde okul ortamına kolay uyum sağlamaya, birbirlerini tanımaya ve aidiyet duygusu kazanmaya yönelik eğlenceli aktiviteler gerçekleştirirken anne ve babalar da okul psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimimizce düzenlenen “İlkokul 1. Sınıf Velisi Olmak” konulu bir dizi seminere katılım sağlamaktadır.