06.06.2024

Geleneksel Yıl Sonu Konserimizde Öğrencilerimiz Sahnedeydi

İlkokul ve Ortaokulu 4, 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz Yıl Sonu Konseri için solo ve grup performansları ile sahnedeydi. Geleneksel Yıl Sonu Konserimiz velilerimizin katılımıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla gerçekleşti.

Geleneksel Yıl Sonu Konserimizde Öğrencilerimiz Sahnedeydi

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu 4, 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz Yıl Sonu Konseri için sahnedeydi. Geleneksel Yıl Sonu Konserimiz yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla tamamlandı.

Konserimiz öğrencilerimizin klasik eserlerden oluşan perküsyon gösterileri ile başladı. Solo performanslar, piyano resitalleri, saksafon, trompet ve solo gitar performansları, pop rock grubu dinletisi, okul korosu ve okul orkestralarımızın başarılı performansları öğretmenlerimiz ve velilerimizin beğenisini topladı.

Öğretmenlerimiz konser sonunda velilerimize ve öğrencilerimize verdikleri sürpriz solo performansları ile keyifli bir akşam yaşattı.

Müzikle, sanatla her zaman iç içe olan, kendini sanatla ifade eden ve bizlere eşsiz bir konser yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize rehberlik eden, onlara sanat sevgisi kazandıran tüm öğretmenlerimize emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.