10.06.2024

Hazırlık Grubu Öğrencilerimizi Anaokulundan Uğurladık

Hazırlık Grubu Öğrencilerimizi Anaokulundan Uğurladık

Beylerbeyi Anaokulu Hazırlık Grubu öğrencilerimiz, okulumuzda gerçekleştirilen Sertifika Töreniyle okul öncesi eğitimlerini başarıyla tamamlayarak ilkokula geçişlerini kutladı.

Okul Müdürümüz E. Aybars Şehirtay'ın konuşmasıyla başlayan törenimizde öğrencilerimiz sertifikalarını öğretmenlerinden aldı.

Okul öncesi eğitimlerini başarıyla tamamlayarak ilkokula devam edecek öğrencilerimizi kutluyor, aydınlık bir gelecek diliyoruz.