31.05.2021

İlkokul Öğrencilerimiz Yazar Süleyman Bulut ile Çevrim İçi Ortamda Buluşacak

Beylerbeyi İlkokulu öğrencilerimiz severek okudukları Yeşil Yürek kitabının yazarı Süleyman Bulut ile çevrim içi ortamda bir araya gelecek.

İlkokul Öğrencilerimiz Yazar Süleyman Bulut ile Çevrim İçi Ortamda Buluşacak

İlkokul 3. sınıf öğrencilerimiz severek okudukları Yeşil Yürek kitabının yazarı Süleyman Bulut ile google meet üzerinden gerçekleştirilecek çevrim içi söyleşide bir araya gelecek.

Ağaçların, otların, kuşların, aslanların, kaplanların, kurtların, ayıların ve seyrek sakallı, çevik ayaklı keçilerinin öyküsünün anlatıldığı, Yeşil Yürek kitabının yazarı Süleyman Bulut ile buluşacak öğrencilerimiz, kitapta anlatılanları bir de yazarından dinleyecek.

3.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla google meet üzerinden, öğrencilerimizin yaşadığı dünyaya karşı sorumluluk bilinci kazandırılmasına yönelik olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikle, çevre ve dünyada yaşayan canlılar konusunda son derece duyarlı ve düşündürücü bir öykü olan Yeşil Yürek kitabını, kitabın yazarı ile inceleme fırsatı yakalayacak.