07.06.2024

Minik Arılarımız Yıl Sonu Gösterisi İçin Sahnedeydi

Anaokulu öğrencilerimiz, ‘’Yıl Sonu Gösterileri’’ kapsamında hazırladıkları gösterileri aileleriyle paylaştı.

Minik Arılarımız Yıl Sonu Gösterisi İçin Sahnedeydi

Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimiz, geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz yıl sonu gösterilerinde sahnedeydi. Öğrencilerimiz, yıl boyunca katıldıkları kulüp etkinliklerinde öğrendiklerini aileleri ile paylaşma fırsatı buldu.

Öğrencilerimizin büyük bir coşkuyla gerçekleştirdikleri sahne performansları beğeni topladı.