31.05.2024

Minik Erkek Yüzme Takımımız İlçe Üçüncüsü Oldu

İlkokul Minik Erkek Yüzme Takımımız okullar arası Üsküdar İlçe Yüzme Müsabakalarında İlçe 3.'sü oldu.

Minik Erkek Yüzme Takımımız İlçe Üçüncüsü Oldu

Beylerbeyi İlkokulu Minik Erkek Yüzme Takımımız, Ergün Gürsoy Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen okullar arası Üsküdar İlçe Yüzme yarışlarında başarılı performans göstererek ilçe 3.'sü oldu.

Tüm sporcu öğrencilerimizi ile Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz İdil Çizmacı'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.