26.02.2020

Öğrencilerimiz 23 Projeyle TÜBİTAK Proje Yarışmasına Başvurdu!

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencilerimiz, Fen Bilimleri, Bilişim Teknolojileri, Matematik, Sosyal Bilimler, Türkçe, Müzik ve Rehberlik alanlarında hazırladıkları 23 proje ile TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvurularını yaptı.

Öğrencilerimiz 23 Projeyle TÜBİTAK Proje Yarışmasına Başvurdu!

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencilerimiz, okulumuzda uygulanan Proje Tabanlı Eğitim anlayışı ile derslerde öğrendikleri konuları derinlemesine araştırarak, gözlem yaparak ve sorgulayarak bilim temelli, bilgi ve teknoloji üretimine yönelik projeler hazırlıyor.

Hem küresel hem de günlük yaşamdaki sorunlara yönelik çözüm üretecek projeler geliştiren öğrencilerimiz, 3D robot uygulamalarından yenilenebilir enerji sistemlerine, fizikten iletişim teknolojilerine uzanan geniş bir yelpazede bilimle iç içe yaşıyor, ar-ge’yi tanıyor ve inovatif düşünme becerisi kazanıyor.

Öğrencilerimizin öğrendikleri bilgilerin kalıcı olması, daha iyi kavranması amacıyla yoğun emek harcayan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.