03.11.2019

Öğrencilerimiz Afet Affetmez Konulu Seminere Katıldı

Beylerbeyi Ortaokulu 2. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, Türkiye’de iklim ve afet yönetimi uygulamalarının öncü isimlerinden Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tarafından okulumuzda gerçekleştirilen “Afet Affetmez” konulu seminere katıldı.

Öğrencilerimiz Afet Affetmez Konulu Seminere Katıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tarafından gerçekleştirilen seminerde, yaşadığımız mekânların nasıl güvenli hale getirileceğine, doğal afetler sırasında ve sonrasında neler yapılması gerektiğine dair önemli bilgileri öğrencilerimizle paylaştı.