04.11.2022

Öğrencilerimiz Okul Dışarıda Günü Kapsamında Eğitici ve Eğlenceli Etkinliklere Katıldı

Beylerbeyi Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimiz küresel bir hareket olan ve her yıl farklı temalarla gerçekleştirilen Okul Dışarıda Günü etkinlikleri kapsamında okul bahçemizde eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

Yeşil bayrak ödüllü okulumuzda sadece bir gün değil yılın her günü açık havada eğitici oyunlar ve etkinliklerle ğitimlerini sürdüren öğrencilerimiz, Okul Dışarıda Gününde güzel havanın tadını çıkardı, arkadaşları ve öğretmenleri ile gönüllerince eğlendi.

Küçük yaşlardan itibaren yaşadığı dünyaya karşı saygılı, çevre sorunlarına duyarlı ve farkındalığı yüksek bireyler olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz, bu yıl  “Dünya İçin İyilik” teması ile gerçekleştirilen Okul Dışarıda Günü etkinliklerinde, doğal kaynaklarımızı nasıl koruyacağımızı, sürdürülebilir bir dünya için günlük hayatlarında neler yapmaları gerektiğini öğrendi.