07.02.2022

Öğrencimiz Geleceğin Ayak Sesleri Resmiyle Sergileme Ödülü Kazandı

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencimiz Mustafa Pala, Doğançay Müzesi 17. Ortaokullar Resim Yarışması için çizdiği "Geleceğin Ayak Sesleri" konulu resimle sergileme ödülü kazandı.

Öğrencimiz Geleceğin Ayak Sesleri Resmiyle Sergileme Ödülü Kazandı

Öğrencimiz, "Geleceğin Ayak Sesleri" adını verdiği eserinde hayal gücünü ve yaratıcılığını kullanarak 2100 yılında dünyayı ve insanoğlunu nelerin beklediğini  anlattı. Çizimlerinde detaylara önem verdiğini ifade eden öğrencimiz 2100 yılını konu alan "Geleceğin Ayak Sesleri" konulu resmindeki ayrıntılara dikkat çekti.

Yarışmada sergileme ödülü kazanan öğrencimizi kutluyoruz.

Sergi 1-9 Şubat 2022 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisinde gezilebilecek.