Okul Müdürümüzün Mesajı

Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yeni eğitim ve öğretim yılına her zaman olduğu gibi büyük bir heyecanla başlıyoruz.

Yönetici ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte öğretim programlarının okulumuzda uygulanmasına yönelik tüm plan ve programlarımızı öğretim yılı başında yaptığımız çalışmalar ile tamamladık.

Okulumuzun kuruluşundan itibaren önem verdiğimiz, öğrencilerimizin akademik donanımlarının yanı sıra bireysel yeteneklerinin gelişimine katkı sağladığına inandığımız sanat, spor, kültür etkinliklerimizi güncelledik. Mini konservatuar çalışmalarımız ile kış spor okulu çalışmalarımızı planladık.

Öğrencilerimizin bireysel ve sosyal gelişimlerinde önemli olduğuna inandığımız sosyal etkinlik çalışmalarımızı öğrenci kulübü, toplum hizmeti, geziler, yarışmalar ve yayınlar ile

önceki yıllarda olduğu gibi içinde bulunduğumuz öğretim yılında da gerçekleştireceğiz.

Okulumuzdaki eğitim ve öğretim etkinliklerinde; öğrencilerimizin Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilke ve devrimleri ışığında, cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı birikim ve donanımları ile toplumda örnek olan, ayrıca verimli ve etkin çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız düşünebilen; bilim, spor, sanat ve kültür etkinliklerinde yer alan bireyler olmaları sağlanacaktır.

Tüm yönetici ve öğretmenlerimize ayrıca idari görev bulunan çalışanlarımız ile destek hizmetlerinde görevli olan tüm okul çalışanlarımıza emekleri ve destekleri için teşekkür ediyor, 2023- 2024 eğitim ve öğretim yılının sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyorum.

Saygılarımla,

E. Aybars ŞEHİRTAY