28.02.2020

Ortaokul Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımımızın Başarısı

Ortaokul Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımımız, 96 okul takımının mücadele ettiği Okullar Arası İl Müsabakalarındaki performansları ile İstanbul ilinde ilk dört (4) takım arasına girdi.

Ortaokul Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımımızın Başarısı

Ortaokul Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımımız; İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası İl Müsabakaları çerçevesinde, 96 okulun katımı ile gerçekleştirilen müsabakalarda, İstanbul ilinde ilk dört (4) takım arasına girdi.

Takımımız bu sonuçla “Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları”na katılmaya hak kazandı.  Müsabakalarda başarı elde edenortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz Ahmet Mert Çakır, Deniz İhsan Gürsoy, Celal Selim Fiş’i ve Masa Tenisi Öğretmeniz Sayın Hale Balım Üstündağ’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.