10.06.2024

Tiyatro Kulübü Öğrencilerimiz Kanserli Çocuklar Yararına Sahnedeydi

Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, drama öğretmenimiz Özlem Vardar'ın kaleme aldığı ve yönettiği "Senden, Benden, Bizden" tiyatro oyunu ile sahnedeydi. Öğrencilerimiz, Kanserli Çocuklar yararına Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) için sahnedeydi.

Tiyatro Kulübü Öğrencilerimiz Kanserli Çocuklar Yararına Sahnedeydi

Beylerbeyi Ortaokulu Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, drama öğretmenimiz Özlem Vardar'ın kaleme aldığı ve yönettiği "Senden, Benden, Bizden" tiyatro oyunu ile sahnedeydi.

Kanserli Çocuklar yararına Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) için sahneye çıkan öğrencilerimizin performansı oyunu ilgiyle izleyen ailelerinin beğenisini topladı. Oyundan elde edilen gelirin tamamı öğrencilerimiz adına KAÇUV'a bağışlandı.

Yıl boyunca yoğun ders programı arasında büyük emeklerle bu oyuna hazırlanan öğrencilerimizi ve her onları bu önemli sahne deneyimi için hazırlayan öğretmenlerimizi kutluyor, öğrencilerimize yaşamları boyunca sanattan kopmamalarını diliyoruz.