28.09.2022

Öğrencilerimizden Sokak Hayvanları İçin Mama Toplama Kampanyası

Öğrencilerimiz, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde barınakta yaşayan kedi ve köpekler için "Hayat Onlarla Güzel. Seviyoruz, haklarını önemsiyoruz ve koruyoruz. Dünyayı paylaştığımız sokak hayvanları için mama topluyoruz!" sloganıyla mama toplama kampanyası başlattı.

Öğrencilerimizden Sokak Hayvanları İçin Mama Toplama Kampanyası

Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokul öğrencilerimizin, öğretmen ve velilerimizin katılımına açık olarak gerçekleştirilen mama bağışları 28 Eylül Çarşamba günü başlayacak olup, 5 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Öğrencilerimizin "Hayat Onlarla Güzel" sloganıyla gerçekleştidiği kampanyada toplanan mamalar Beykoz Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezindeki hayvan dostlarımıza gönderilecek.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?
Kedi-köpek mamalarını (orjinal paketli, maksimum 5 kg) ve gazete kağıtlarını 28 Eylül-5 Ekim 2022 tarihleri arasında okulumuzun girişindeki " Bağış Toplama Standına" bırakılabilecek.