Geleneksel Yıl Sonu Resim Sergimizi “Çizgiyle Başlayan Yolculuk” Temasıyla Gerçekleştirdik
Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi olarak öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladığı eserlerin yer aldığı Geleneksel Yıl Sonu Resim Sergimiz “Çizgiyle Başlayan Yolculuk”un açılışını gerçekleştirdik.
Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi olarak öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladığı eserlerin yer aldığı Geleneksel Yıl Sonu Resim Sergimiz “Çizgiyle Başlayan Yolculuk”un açılışını gerçekleştirdik.
Sergi açılışı, Ortaokul, Lise Müdürümüz E. Aybars Şehirtay ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Safa Gelen’in açılış konuşmalarıyla başladı. Konuşmalarda sanatın öğrencilerin gelişimindeki önemi, hayal gücünü özgürce ifade etme ve üretim süreçlerine aktif katılımın kazandırdığı değerler vurgulandı.
Sergi açılışının sunuculuğunu yapan öğrencilerimiz Asya Aytekin ve Alp Sezener, Görsel Sanatlar derslerinde arkadaşlarının yıl boyunca emek vererek ortaya koyduğu eserlerin oluşum sürecine dair duygu ve düşüncelerini paylaştıkları sunumlarıyla açılışa anlam kattılar.
Okul Aile Birliği üyelerimizin de katılım sağladığı açılış programında öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen viyolonsel, keman ve piyano performansları, etkinliğe sanat dolu anlar kattı.
Sergide yer alan çalışmalar, öğrencilerimizin yıl boyunca farklı tekniklerle ürettikleri özgün eserlerden oluşurken; velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük beğeni topladı. “Çizgiyle Başlayan Yolculuk” sergisi, öğrencilerimizin sanatsal gelişimlerini görünür kılan anlamlı bir buluşma olarak gerçekleşti.