21.11.2019

Ortaokul Öğrencilerimiz Bilim ve Kültür Gezisinde

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencilerimiz, Matematik ve Fen Bilimleri Bölümümüz tarafından düzenlenen “Almanya Bilim ve Kültür Gezisi”yle ara tatilde öğrenmeye, keşfetmeye devam ediyor.

Ortaokul Öğrencilerimiz Bilim ve Kültür Gezisinde

Öğrencilerimiz, Avrupa’nın önde gelen bilim ve matematik müzelerini gezebilme fırsatı yakalayacak. İlk durak olarak Frankfurt’taki “Experiminta Müzesi”ni ziyaret eden öğrencilerimiz, burada farklı matematik ve fen kavramlarıyla ilgili deneyler inceleme şansı yakaladı. En eski ve büyük matematik merkezlerinden olan “Mathematikum”da interaktif istasyonlar ile matematiğin sihirli dünyasına giriş yaptılar.

19 Kasım’a kadar Bilim ve Kültür Gezisine devam edecek olan öğrencilerimiz, BMW Müzesi ziyareti, Frankfurt turu, Münih şehir gezisi, büyülü Heidelberg Kalesini gezecek.