03.11.2019

Sporcularımız Yılın İlk Yarışlarından Madalya İle Döndü

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencilerimiz Yüzme İlçe Yarışlarında performansları ve elde ettikleri derecelerle sevindirdi.

Sporcularımız Yılın İlk Yarışlarından Madalya İle Döndü

Sporcularımızdan Defne Ünsal 50m. serbest ve 50m. kurbağalamada birinci, Defne Eren 50m-100m. serbestte ikinci, Can Şenen 50m. kurbağalamada birinci, Efe Mert Sarp ise 50 m. kurbağalamada üçüncü oldu.

4x50 m. serbest bayrak yarışında da mücadele eden Yüzme Küçük Kız Takımımız yarışları ikincilikle tamamladı.

Yılın ilk müsabakasından madalya ile dönen sporcu öğrencilerimizi ve yüzme antrenörlerimiz Hande Atasoy Yalçın ile Sema Güneş’i tebrik ediyoruz. Nice başarılar dileriz.