14.02.2020

Endüstri 4.0 Semineri

İTÜ İşletme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kaya Tokmakçıoğlu'nu “Endüstri 4.0 Semineri” için okulumuzda ağırlayan ortaokul öğrencilerimiz, “Daha akıllı bir üretim organizasyonu nasıl mümkün olur?” ve “Geleceği şekillendirecek Endüstri 4.0 Nedir?” sorularına yanıt aradı.

Endüstri 4.0 Semineri

Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz; 11 Şubat 2020 Salı günü, İTÜ İşletme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kaya Tokmakçıoğlu tarafından gerçekleştirilen “Endüstri 4.0 Semineri”ne katıldılar. Sunumda “Daha akıllı bir üretim organizasyonu nasıl mümkün olur?” ve “Geleceği şekillendirecek Endüstri 4.0 Nedir?” sorularına yanıt bulan öğrencilerimiz, semineri ilgi ile dinledi.

Endüstri 4.0’ın tarih sahnesine çıkış süreci, dünya ülkelerinin yeni sanayi devrimine bakışı, büyük veri analitiği, katmanlı imalat ve zenginleştirilmiş gerçeklik teknolojilerinin yarattığı devrimle şekillenen yeni sanayi hakkında da bilgi sahibi oldular.

Sunumun ardından öğrencilerimizin konuya ilişkin merak ettiği soruları yanıtlayan Sayın Doç. Dr. Kaya Tokmakçıoğlu'na paylaşımları için teşekkür ediyoruz.