07.01.2020

Her Bir Renk Farklı Bir Yükseltiyi Gösterir Etkinliği

Sosyal Bilimler Bölümü tarafından, 19 Aralık Perşembe günü ortaokul 1. sınıf öğrencilerimizle “Haritayı Öğreniyorum ve Yeryüzü Şekilleri” konusunu pekiştirmek amacıyla “Her Bir Renk Farklı Bir Yükseltiyi Gösterir” etkinliği gerçekleştirildi.

Her Bir Renk Farklı Bir Yükseltiyi Gösterir Etkinliği

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, yükseltileri ifade eden renklere uygun kıyafetler giyerek yükselti basamaklarının sayısal değerlerini gösteren pankartlar hazırlayıp sergilediler.

Yapılandırmacı ve öğrenci merkezli öğretim modeline uygun olarak yapılan bu etkinlik sayesinde; öğrencilerimizin yaşadıkları yerden başlayarak Türkiye ve tüm dünya ile ilgili coğrafi bilinç kazanmaları, gelecekteki yaşantılarında etkin bir şekilde kullanabilecekleri coğrafi bilgiye sahip olmaları hedeflenmiştir.