12.05.2022

İlkokul 1. Sınıf Öğrencilerimizin Okuma Bayramı Sevinci

Beylerbeyi İlkokulu 1.sınıf öğrencilerimiz okuyup yazmanın heyecanını ve sevincini “Okuma Bayramı” etkinliğimizde aileleri ile paylaştılar.

İlkokul 1. Sınıf Öğrencilerimizin Okuma Bayramı Sevinci

Öğrencilerimizden Öykü Berra Küçük, Mete Büyükalp, Selin Yakın'ın sunuculuğunu yaptığı Okuma Bayramı törenimizde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 1.sınıflarımız adına öğrencimiz Ali Emir Bozkurtoğlu yaptı. Öğrencimiz duygularını şöyle ifade etti: "Okula ilk geldiğimde hem mutlu hem heyecanlıydım. Şimdi okuyoruz, yazıyoruz, problem bile çözüyoruz. Eskiden annem bana masal okurdu. isterdim. Artık şimdi ben okuyorum. Bunun için çok mutluyum. Okumak çok güzel..."

Türkçe ve İngilizce seslendirdikleri şarkılar, koro performanslarıyla beğeni toplayan öğrencilerimiz "Birinci Sınıf Masalı" ile okula başladıkları günden bu yana yaşadıklarını ve hislerini anlattılar. 1. sınıf öğrencilerimiz ile anaokulu hazırlık grubu öğrencilerimiz arasında gerçekleşen "Defter-Kalem Teslim Töreni"nden sonra okuma sertifikalarını öğretmenlerinden alan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, onları yüreklendiren öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.