12.09.2022

Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu Öğrencilerimiz İçin İlk Ders Zili Çaldı

Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz için 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk ders zili bugün çaldı. Öğrencilerimizle aramızdaki büyük özlem bugün bitti... Arılarımız yuvaya döndü!

Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu Öğrencilerimiz İçin İlk Ders Zili Çaldı

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz için 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk ders zili bugün çaldı. Arılarımız yuvaya döndü ve öğrencilerimizle aramızdaki büyük özlem bugün bitti...

Okulumuzda gerçekleştirilen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreninin açılış konuşmasını Okul Müdürümüz E. Aybars Şehirtay’ın başarı dileklerini ilettiği konuşmasında Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Güngör Evren’in 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mesajını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle paylaştı.

"Bugün hepimiz çok heyecanlı ve sevinçliyiz."
Öğretmenlerimiz adına Sınıf Öğretmenimiz Birgül Kurt’un konuşmasının ardından, örencilerimiz adına  konuşan ortaokul 8.sınıf öğrencimiz Melek Nihal Çalışkan şunları söyledi: “ Bugün burada yeni bir okul yılına başlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Uzun bir yaz tatilinin sonrasında okulumuzdayız. Bu geçen zaman içerisinde okulumuzun koridorları boş ve sessiz kaldı. Şimdi tüm koridorları seslerimiz dolduruyor. Yeni eğitim ve öğretim yılı başladığı bugün hepimiz çok heyecanlı ve sevinçliyiz. Anaokulundaki ve ilkokul 1. sınıftaki kardeşlerimizin ve okula yeni kayıt yaptıran arkadaşlarımızın da okula uyum sağlayacağına, neşe katacağına inancım tam. Önümüzde uzun bir eğitim süreci var. 8. Sınıflar olarak yoğun bir LGS programına ağustos ayında başladık. Sınava girecek, güzel sonuçlar elde edecek, sonra mezun olacağız. Şimdiden benim gibi sınava girecek olan tüm 8. sınıf arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Büyük küçük tüm arkadaşlarımın 2022-2023 eğitim ve öğretim yılını kutluyor; doyasıya eğleneceğimiz, eğlenirken öğreneceğimiz sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl diliyorum.”

Törenimiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını özetleyen video gösterimiyle tamamlandı.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.