23.06.2022

Minik Satranç Takımımızdan Şampiyonluk Kupası

Minik Satranç Takımımız, Okullar Arası Üsküdar İlçe Müsabakalarından ​​"Şampiyonluk" kupasıyla döndüler.

Minik Satranç Takımımızdan Şampiyonluk Kupası

Beylerbeyi İlkokulu Minik Satranç Takımımız,  Okullar Arası Üsküdar İlçe Müsabakalarından ​​"Şampiyonluk" kupasıyla döndüler.

Sporcu öğrencilerimiz B kategorisinde yarıştıkları müsabakalardaki başarılı performanslarıyla altın madalya, A kategorisinde ise gümüş madalya kazandılar.

Minik Satranç Takımımızın başarılı sporcularından Kaat Kutsal ve Doğa Erişen 2., Ralph Osman Akgün ise 3. olarak turnuvayı tamamladı.

Öğrencilerimizi​, ​satranç öğretmenimiz Şükran Yiğit'i​ ve ailelerini​ tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.