05.01.2022

Öğrencilerimiz Bilinçli Teknoloji Kullanımı Sunumuna Katıldı

​Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında, “Teknoloji Bağımlılığı” konulu bir sunuma katıldı.

Öğrencilerimiz Bilinçli Teknoloji Kullanımı Sunumuna Katıldı

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından gerçekleştirilen, öğrencilerimizin teknoloji kullanımı konusunda farkındalıklarını artırmayı hedeflediğimiz sunumda teknoloji bağımlılığının ne olduğu, teknoloji bağımlılığının belirtileri ve sürecin nasıl başladığı hakkında kapsamlı bilgi edinen öğrencilerimiz teknoloji bağımlılığından korunmanın yollarını da öğrenme fırsatı yakaladı.

​​Dijital araç ve gereçlerin aşırı kullanıldığında ortaya çıkabilecek zararlar hakkında da bilgi alan öğrencilerimiz, teknolojinin bilinçli ve doğru kullanımının faydaları hakkında da bilgi sahibi oldu.