28.01.2022

Yüzme Dersleriyle Öğrencilerimiz Yeteneklerini Geliştiriyor

Yüzme Dersleriyle Öğrencilerimiz Yeteneklerini Geliştiriyor

Beylerbeyi İlkokulu öğrencilerimiz beden eğitimi dersinde kapalı yüzme havuzumuzda gerçekleştirilen yüzme eğitimlerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda sürdürüyor. Öğrencilerimizin kas ve iskelet gelişimine katkı sunan, boy ve kilo dengesini koruyan yüzme dersleri​nde öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de​​​ yüzme yeteneklerini geliştiriyor. Fen bilgisi derslerinde öğrendikleri basınç duygusunu, karşı kuvveti ve kaldırma kuvvetini uygulamalı olarak öğreniyor.

Okulumuzun kapalı yüzme havuzunda gerçekleştirilen yüzme derslerinde öğrencilerimiz küçük yaştan itibaren su sporları ile tanışıyor, aynı zamanda kas ve kemik gelişimini hızlandırıyor, kuvvet ve zindelik kazanıyor, motor becerilerini artırıyor, zihinlerini dinç tutuyor.