24.02.2022

Öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Derslerinde Sanatsal Bakış Açısını Geliştiriyor

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla duygu, düşünce, izlenim, algı ve yaratıcılıklarını estetik bir yolla ifade edebilme becerisi kazanıyor, sanatsal bakış açısını ve estetik duyarlılıklarını geliştiriyor.

Öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Derslerinde Sanatsal Bakış Açısını Geliştiriyor

Kullanılan materyal, teknik yaratıcılık ve uygulamalarla zenginleştirdiğimiz, her sınıf düzeyinde uygun teknik ve yöntemlerle gerçekleştirdiğimiz görsel sanat derslerimiz her çocuğun yaratıcı yönünü ve ilgi alanını ortaya çıkartılacak şekilde planlanır ve bu planlamada öğrencilerin bireysel farklılıkları esas alınır.

Bütün bu çalışmalara ek olarak ders dışı etkinlikler çerçevesinde sosyal kulüplerimiz, belirli gün ve haftalar kapsamında okulumuzda açılan sergilerimiz görsel sanatlar eğitimi felsefesine uygun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedirler.