04.02.2022

Öğrencilerimiz İnteraktif Eğitimler ile Bilimsel Kavram ve Yöntemleri Öğreniyor

Beylerbeyi Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz fen bilgisi dersinde öğrendikleri “Isı ve Sıcaklık” konusunu laboratuvarda gerçekleştirdikleri deneylerle pekiştirdi.

Öğrencilerimiz İnteraktif Eğitimler ile Bilimsel Kavram ve Yöntemleri Öğreniyor

Yaptıkları laboratuvar çalışmasında farklı cins saf maddelerin kaynama noktalarının ve farklı sıcaklıktaki sıvıları ka​​rıştırarak karışımın son sıcaklığının ölçümünü yapan öğrencilerimiz ısı alışverişi ile ilgili gözlem yaptı.

Okulumuzda uygulanan fen bilimleri eğitim programları kapsamında gerçekleştirilen interaktif eğitimler, her seviyede uyguladığımız laboratuvar ve yaratıcı uygulamalar merkezi çalışmalarıya öğrencilerimiz derslerde öğrendikleri bilgileri pekiştiriyor.

Öğrencilerimiz fen bilimleri derslerinde gerçekleştirilen interaktif eğitimler ile bilimsel kavram ve yöntemleri öğreniyor, bilime karşı olumlu bir tutum ediniyor, iyi birer fen okuryazarı olarak bağımsız öğrenme ve eleştirel düşünme becerileri kazanıyor.