21.04.2021

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim, Şiir, Kompozisyon ve 3D Modelleme Yarışmamız Sonuçlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Resim, Şiir, Kompozisyon ve 3D Modelleme Yarışması"nda sonuçlar belli oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımına yönelik olarak gerçekleştirilen, Resim, Şiir, Kompozisyon ve 3D Modelleme Yarışmamızda sonuçlar açıklandı.

İlkokul öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen ve çizdikleri resimlerle kendi gözlerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı anlatarak resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

İlkokul 1. Sınıflar
1.Bahar Ordu
2.Uras Kavi Gürses
3.Leyla Erden

İlkokul 2. Sınıflar
1.Melek Çapar
2.Cemre Bahadır
3.Aras Kemal Tavukçuoğlu

İlkokul 3. Sınıflar
1.Nil Dalgalı
2.Seher Melisa Aydın
3.Duru Ekim

İlkokul 4. Sınıflar
1.Demirhan Taha Ağar
2.İdil Er
3.Ceren Kaya

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı, ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

İlkokul 2. Sınıflar
1.Buse Öykü Aydın
2.Zeynep Çaylı

İlkokul 3. Sınıflar
1.Duru Ekim
2.Ela Başkır
3.Ayşe Ecesu Yahşi
3.Nil Deniz Mazlum

Ortaokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

Ortaokul 1.Sınıflar
1.Ceren Kaygusuz
2.Ege Taşcı
3.Arda Aras Yenici

Ortaokul 2.Sınıflar
1.Naz Akyalı
2.Kurt Emin Özübek
3.İrem Gönenç

Ortaokul 3.Sınıflar
1.Hayat Güngör
2.Ada Keskin
3.Yağız Efe Karakılıç

Ortaokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen , "Şehirlerin Ünlü Mimari Sembolleri" konulu 3D Modelleme yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

Ortaokul 5. Sınıflar
1.Öznur Deniz Değer - Kız Kulesi
2.Atakan Özgen - Tac Mahal
3.Koza Balkır - Pisa Kulesi

Ortaokul 6. Sınıflar
1.Tolga Şanlı - Eyfel Kulesi
2.Göktürk Berat Çakır - Anıtkabir
3.Ceren Telli - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü

Ortaokul 7. Sınıflar
1.Selis Duru Özkan - Kız Kulesi
2.Tevfik Burak Tunçay - Pisa Kulesi
3.Gökçe Arda Kırıkçı - Brandenburg Kapısı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemini çocukların gözünden görebilmeyi diliyor ve yarışmalara katılarak bu coşkuyu yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.