12.03.2021

İstiklal Marşımız 100 Yaşında

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıl dönümünde Türkçe dersimizde yaptığımız etkinliklerle bilgilerimizi tazeledik.

İstiklal Marşımız 100 Yaşında

Beylerbeyi Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimiz “İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı” dolayısıyla Türkçe dersinde bir broşür çalışması yaptılar. Öğrencilerimiz hazırladıkları broşürlerde İstiklal Marşımızın nasıl seçildiğine, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatına ve bağımsızlığımızın sembolü Marşımızın kabulüne ilişkin bilgiler verdiler.