29.10.2021

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiir, Kompozisyon ve Resim Yarışmamız Sonuçlandı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yılında “Uygarlığa ve Yenilik Yolunda Atılmış Bir Adımdır Cumhuriyet” temasından yola çıkarak günün anlam ve önemini çocukların gözünden görebilmeyi ve öğrencilerimizin bu coşkuyu yaşamalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz “şiir, kompozisyon ve resim yarışması” nın kazananları belli oldu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiir, Kompozisyon ve Resim Yarışmamız Sonuçlandı.

Öğrencilerimizden gelen eserler, değerlendirme kurulları tarafından titizlikle değerlendirildi.

Düzey ve kategorilerden ilk üçe giren öğrencilerimiz şu şekildedir:

Ortaokul öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli şiirler arasından:

1. Elif Defne EKŞİOĞLU 6-B

2. Nisan ULUSAN 5-A

3. Ege TAÇCI  6-C

Ortaokul öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli kompozisyonlar arasından:

1. İlayda KARA 7-A

2. Kurt EminÖZÜBEK 7-A

3. Deniz BİRDAL 8-B

İlkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli resimler arasından:

1. Selen SEZER 1-C

2. Selen AYDIN 1-A

3. Zeynep Ada KANDEMİR 1-B

1. Leyla ERDEN 2-B

2. Beste PARLAK. 2-B

3. Ekin Bade GÜVENENLER 2-A

İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli resimler arasından:

1. Nirun Asya KUMRAL 3-A

2. Aras Kemal TAVUKÇUOĞLU 3-A

3. Nehir ÖKTEM 3-C

1. Seher Melisa AYDIN 4-A

2. Zeliha KILINÇ 4-C

3. Mert GÖNENÇ 4-A

Ortaokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel ve değerli resimler arasından:

1. Ela KOÇ 5-B

2. Deniz Can BİNBAY 5-B

3. Lara Aydan DEVELİ 5-A

1. Elif Defne TURGUT 6-B

2. Duru ŞATIROĞLU 6-A.

3. Gülce ALBAY 6-A

Cumhuriyetimizin 98. yılına özel “Uygarlığa ve Yenilik Yolunda Atılmış Bir Adımdır Cumhuriyet” temasından yola çıkarak düzenlediğimiz yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, onları teşvik eden değerli öğretmenlerimize ve her zaman destekçileri olan siz velilerimize teşekkür ederiz.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları

Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu