30.03.2021

Öğrencilerimiz JMUN Konferansına Katıldı

JMUN Kulübü öğrencilerimiz çevrim içi düzenlenen, ‘‘Küresel Kriz Zamanlarında Kutuplaşmayla Mücadele’’ konulu ‘‘Uluslararası Hisar JMUN 2021 Konferansı’’na katıldı.

Öğrencilerimiz JMUN Konferansına Katıldı

İTÜ GVO Beylerbeyi Ortaokulu JMUN Kulübü öğrencilerimiz, Hisar Okulları tarafından çevrim içi düzenlenen, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen okullarının katıldığı ‘‘Küresel Kriz Zamanlarında Kutuplaşmayla Mücadele’’ konulu ‘‘Uluslararası Hisar JMUN 2021 Konferansı’’na katıldı.

Öğrencilerimiz Brezilya delegesi olarak tüm komitelerde okulumuzu başarıyla temsil etti. Tüm öğrencilerimiz konferans boyunca komitelerinde tartışılan dünya sorunlarına çözüm önerileri getirdi ve diğer delegelerle münazara ederek önerilerini resmi bir şekilde komisyona teslim etti.

Dünyayı tehdit eden küresel konular ile ilgili “Brezilya Delegesi” olarak konferansa katılan öğrencilerimiz, okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Öğrencilerimiz konferansta kendi çözüm önerilerini paylaşmanın yanı sıra diğer delegelerle bilgi paylaşımlarında da bulundular.