16.01.2021

Ortaokul Öğrencilerimiz Enerji Tasarrufunun Önemine Dikkat Çekti

Beylerbeyi Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimiz, Enerji Tasarrufu Haftasında enerji kaynaklarının kullanımına yönelik farkındalık çalışmaları yürüttü.

Ortaokul Öğrencilerimiz Enerji Tasarrufunun Önemine Dikkat Çekti

Öğrencilerimiz, enerji varlıklarının hızlı bir şekilde tükendiği günümüzde, enerji verimliliği, enerji kaynaklarının doğru ve tasarruflu kullanımına yönelik  hazırladıkları slogan ve afişlerle enerji tasarrufunun önemine dikkat çekerek enerji kaynaklarının kullanımı ile ilgili farkındalık oluşturdular.

Aynı zamanda Eko Okul olan ve yıl boyunca sürdürülebilir kaynakların bilinçli kullanımına yönelik birbirinden eğitici etkinliklere katılan Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz, küçük yaştan itibaren çevre bilinci kazanıyor.