19.04.2021

Yaratıcı Drama Eğitmeni Burcu Ceylan ile Keyifli Bir Atölye Çalışması Gerçekleştirdik

Ortaokul öğrencilerimiz Agahta Christie'nin ölümsüz eserlerinden biri olan “Acı Kahve" üzerine Yaratıcı Drama Eğitmeni Burcu Ceylan ile keyifli bir atölye çalışması gerçekleştirdi.

Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz; Türkçe dersi kapsamında okudukları Agahta Christie'nin ölümsüz eserlerinden biri olan “Acı Kahve" üzerine Yaratıcı Drama Eğitmeni Burcu Ceylan ile bir araya gelerek hem kitap hem de yazarımızın sanat hayatı üzerine keyifli atölye çalışması gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimize bazıla sayılar verip bu sayıların Agatha Christie'nin hayatındaki önemini bulmalarını isteyerek atölye çalışmasına başlayan Ceylan, öğrencilerimizin dikkatlerini dinlettiği seslere vermelerini isteyerek, bu seslerin geçtiği mekanı tahmin etmelerini istedi. Daha sonra İSE eğitmenimizin paylaştığı görsellerden yola çıkarak görselin içine gizlenmiş farklılıkları keşfettiler. Etkinliğimizin sonunda öğrencilerimiz kendilerini Hercule Poirot'un yerine koyarak birbirlerine tavsiyelerde bulundular.