09.03.2021

İlkokul Öğrencilerimiz Okullarına ve Arkadaşlarına Kavuştu

Beylerbeyi İlkokulu öğrencilerimiz tüm sınıf düzeylerinde Covid 19 tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime başladı.

İlkokul Öğrencilerimiz Okullarına ve Arkadaşlarına Kavuştu

Okullarına ve arkadaşlarına kavuşarak yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimiz, okulda bulundukları süre boyunca sınıflarda ve tüm alanlarımızda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak derslerine devam ediyor.

Uzaktan eğitimini sürdüren öğrencilerimiz eş zamanlı olarak yürütülen canlı dersler ile okullarına devam ediyor.