22.04.2021

Öğrencilerimizin Resim ve Karikatür Yarışmasındaki Başarısı

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencilerimiz katıldıkları resim ve karikatür yarışmalarında elde ettikleri derecelerle gururlandırdı.

Öğrencilerimizin Resim ve Karikatür Yarışmasındaki Başarısı

Üsküdar Belediye Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün düzenlediği “2021’e Dair Ümitlerim” konulu resim yarışmasında okulumuzu temsil eden Beylerbeyi Ortaokulu 5.sınıf öğrencilerimizden Koza Balkır, ilçe 2.’si oldu.

Yaratıcı Çocuklar Derneğinin 2019-2020 eğitim öğretim yılında, Aydın Doğan Vakfı iş birliği ile düzenlediği “Doğa ve İnsan” konulu 13. Karikatür Yarışması’nda Ortaokul 8.sınıf öğrencimiz Kemal Lüyer mansiyon ödülü kazanırken, 8.sınıftan 2020 yılında mezun olan öğrencilerimiz  Aylin Akman ve Burak Kandemir Yozgatlı sergileme ödülü kazandı.

Türkiye genelinde düzenlenen yarışmanın sonuçları salgın sebebiyle geç açıklanmış ve ödül töreni gerçekleşememiştir.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve onlara destek olan öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.