22.03.2021

“Büyüyünce Ne Olacaksın?” Adlı Kitabın Yazarı Mina Tansel ile Çevrim İçi Söyleşi

Ortaokul öğrencilerimiz severek okudukları "Büyünce Ne Olacaksın?" kitabının yazarı Mina Tansel ile çevrim içi ortamda buluşarak kitaplar ve edebiyat dünyası üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe dersi kapsamında ocak ayında okudukları “Büyüyünce Ne Olacaksın?” adlı kitabın yazarı Mina Tansel ile çevrim içi söyleşi gerçekleştirdiler.

“Kadın-erkek eşitliği, insan hakları, öncü kadınlarımız” gibi önemli başlıkların yer aldığı söyleşimizde Yazar Mina Tansel, kendi kariyer yolculuğundan da bahsederek öğrencilerimizle önemli bilgiler paylaştı.

Uzaktan da olsa oldukça keyifli geçen söyleşimizde Yazar Mina Tansel, öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak öğrencilerimize aynı zamanda öykü yazma ve Türkçeyi düzgün kullanma konularında tavsiyelerde bulundu.