15.01.2024

1. Sınıf Öğrencilerimiz Okuma Bayramı Etkinliğimizde Okur Yazar Olmalarını Kutladı

İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz okur ve yazar olmanın heyecanını, sevincini “Okuma Bayramı” etkinliğimizde aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

Beylerbeyi İlkokulumuzun en minikleri, çalışkan arılarımız 1. sınıf öğrencilerimiz okur ve yazar olmanın heyecanını, sevincini “Okuma Bayramı” etkinliğimizde aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

Okul Müdürümüz E. Aybars Şehirtay'ın açılış konuşmasını yaptığı Okuma Bayramı etkinliğimizde aileleri öğrencilerimizi yalnız bırakmadı. Öğrencilerimiz okula başladıkları günden bu yana edindikleri bilgi ve becerilerini, hislerini Türkçe ve İngilizce seslendirdikleri şarkılar, koro performansları aracılığıyla değerli ailelerine ve öğretmenlerine sundu.

1. sınıf öğrencilerimiz ile anaokulu hazırlık grubu öğrencilerimiz arasında gerçekleşen "Defter-Kalem Teslim Töreni’nden sonra okuma sertifikalarını öğretmenlerinden alan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Öğrencilerimizin dönem boyunca Görsel Sanatlar derslerinde yaptıkları çalışmalar ise okulumuzun fuaye alanında sergilenmeye başladı.

Öğrencilerimizi kutluyor, tören boyunca sergiledikleri coşku ve mutluluğun yaşam boyu başarıyla sürmesini diliyor, onları yüreklendiren öğretmenlerini ve ailelerini kutluyoruz.