11.03.2024

Mezunlarımız Ortaokul Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi!

Okulumuzdan başarıyla mezun olan öğrencilerimiz, ortaokul öğrencilerimizle bir araya gelerek ortaokul yaşamlarını, liseye giriş sınavları ve üniversiteye hazırlık süreçleri hakkında tecrübelerini paylaştı.

Mezunlarımız Ortaokul Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi!

İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkemizden başarıyla mezun olan öğrencilerimiz, ortaokul öğrencilerimizle bir araya gelerek ortaokul yaşamlarını, liseye giriş sınavları ve üniversiteye hazırlık süreçleri hakkında tecrübelerini paylaştı.

Lise ve üniversite sınav yolculuklarını, okul deneyimlerini ve motivasyonlarını nasıl sağladıklarını öğrencilerimizle paylaşan mezunlarımız; okulun kendilerine sunmuş olduğu olanakların onlara sağladığı katkılardan da bahsetti.

Mezunlarımızla ortaokul öğrencilerimizi buluşturan etkinliğe Okul Müdürümüz E. Aybars Şehirtay, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve ortaokul öğrencilerimiz  katıldı.

LGS hazırlıklarını yoğun bir programla sürdüren ve geri sayıma başlayan 8. sınıf öğrencilerimizin de ilgiyle dinlediği panelde, ortaokul öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu.

2023 Mezunumuz, Özel Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencisi Tolga Şanlı, 2023 Mezunumuz, Özel Alman Lisesi Öğrencisi      İrem Gönenç, 2023  Mezunumuz, Maltepe Fen Lisesi Öğrencisi Emir Ersoy, 2022  Mezunumuz, İTÜ GVO Özel Ekrem Elginkan Lisesi Öğrencisi Fehime Defne Ünsal, 2021  Mezunumuz İTÜ GVO Özel Ekrem Elginkan Lisesi IB Öğrencisi  Mete Reis Kızıldağ , 2019  Mezunumuz İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrencisi Oğuz Ersoy, 2018  Mezunumuz Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğrencisi Kaan Karademir ve 2018 Mezunumuz, Viyana Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Onur Hatip'in konuşmacı olarak katıldığı "Mezunlarımız Konuşuyor" konulu panelin moderatörlüğünü İTÜ GVO Beylerbeyi Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uzmanı Asuman Önder gerçekleştirdi.

Youtube videosunu izlemek için tıklayınız.