16.01.2024

11. Geleneksel GEMS Veli Öğrenci Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

11. Geleneksel GEMS Veli Öğrenci Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimizin ve velilerinin katılımıyla Geleneksel GEMS Veli –Öğrenci etkinliğimizin 11.'sini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz, fen ve matematik bilimlerindeki temel bilimsel kavram ve yöntemlerianlamalarını ve bu bilimlere karşı olumlu bir tutum edinmelerini sağlamak için uyguladığımız GEMS çalışmalarının örneklerini aileleri ile uygulama fırsatı buldular.

GEMS çalışmalarından oluşan atölye çalışmasında öğrencilerimiz bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan örnekleri aileleri ile paylaştılar. GEMS etkinliklerine katılan velilerimiz de okul ortamını çocukları ile paylaşma fırsatını buldular.