31.05.2024

8. Sınıf Öğrencilerimiz LGS Öncesi Moral Depoladı

LGS hazırlıklarını yoğun bir programla sürdüren öğrencilerimiz, sınav öncesi arkadaşları ve öğretmenleri ile okulumuzda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde moral topladı.

8. Sınıf Öğrencilerimiz LGS Öncesi Moral Depoladı

Beylerbeyi Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz, sınav öncesi arkadaşları ve öğretmenleri ile okulumuzda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde buluştu, sanat etkinlikleri ile moral depoladı.

Öğrencilerimiz sınav öncesinde seminerler ve gerçek zamanlı sınav simülasyonları ile son hazırlıklarını tamamladı.

Sınava hazırlık sürecinde, akademik çalışmaların yanı sıra öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu artıracak gezi ve etkinlikler düzenledik. Ayrıca, PDR bölümlerimiz yıl boyunca öğrencilerimize stres yönetimi, kaygı ile başa çıkma, duygu düzenleme, hedef belirleme, doğru nefes teknikleri, zamanı yönetme ve verimli ders çalışma konularında rehberlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Tüm yıl hedefi için hiç durmadan, yoğun bir emekle arı gibi çalışan tüm 8. sınıf öğrencilerimize başarılar diliyoruz.