05.04.2024

Öğrencilerimiz Matematik Projeleriyle TÜBİTAK Bölge Sergisinden Kabul Aldı

Ortaokul öğrencilerimiz Ceren Kaya ve Ceren Nur Altındağ’ın, öğretmenleri Suzan Balcı danışmanlığında Matematik alanında hazırladıkları proje TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölge Sergisine katılmaya hak kazandı.

Öğrencilerimiz Matematik Projeleriyle TÜBİTAK Bölge Sergisinden Kabul Aldı

Beylerbeyi Ortaokulu öğrencilerimiz Ceren Kaya ve Ceren Nur Altındağ’ın, öğretmenleri Suzan Balcı danışmanlığında Matematik alanında hazırladıkları proje TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölge Sergisine katılmaya hak kazandı.

Öğrencilerimiz, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde 22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölge Sergisinde “Sürdürülebilir Şehirler ve Toplumlar” tematik alanda hazırladıkları “Reuleaux Üçgeninde Geleceğin Sürdürülebilir Şehirler Mimarisine Çözümler” projelerini sergileyecek.

Okulumuzda uygulanan Proje Tabanlı Eğitim anlayışı ile öğrencilerimiz günlük yaşamdaki sorunlara yönelik çözüm üretecek projeler geliştiriyor, 3D robot uygulamalarından yenilenebilir enerji sistemlerine, fizikten iletişim teknolojilerine uzanan geniş bir yelpazede bilimle iç içe yaşıyor, ar-ge’yi tanıyor ve inovatif düşünme becerisi kazanıyor.

Öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerine 22-25 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölge Sergisinde başarılar diliyoruz.