27.05.2024

Murcia El Ceip Luis Costa Anaokulu Öğretmenlerini Okulumuzda Ağırladık

Erasmus + “Job Shadowing Exchange in Murcia (Spain): CLIL, Project Based Learning, Digital Competence or Ecological Transition in Schools.” projesi kapsamında İspanya Murcia El CEIP Luis Costa Anaokulu öğretmenlerini anaokulumuzda ağırladık.

Murcia El Ceip Luis Costa Anaokulu Öğretmenlerini Okulumuzda Ağırladık

Beylerbeyi Anaokulumuz, Erasmus + “Job Shadowing Exchange in Murcia (Spain): CLIL, Project Based Learning, Digital Competence or Ecological Transition in Schools.” projesi kapsamında İspanya Murcia El CEIP Luis Costa Anaokulu öğretmenlerini ağırladı.

Hafta boyunca sınıf gözlemlerine ve sınıf etkinliklerine katılan Murcia El CEIP Luis Costa Anaokulu öğretmenleri ile okulumuz öğretmenleri arasında proje toplantıları da yapıldı.

Anaokulu öğrencilerimiz ile El CEIP Luis Costa Anaokulu öğrencileriyle gerçekleştirilen video konferansta birbirlerini tanıma, sohbet etme fırsatı buldu. Etkinlikte, İspanyol öğretmenlerin anlattığı “The Color Monster” adlı eğlenceli hikayeyi hem kendi öğrencilerimizin hem de İspanyol öğrenciler ilgiyle dinledi hem de karşılıklı olarak farklı kültürden akranlarıyla bir araya gelerek önemli bir deneyim elde ettiler.