07.03.2024

Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında Geleneksel Maziye Yolculuk Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

İlkokul 2.sınıf öğrencilerimiz, gelenekselleşen “Maziye Yolculuk” etkinliğinde aile büyükleri için sahnedeydi. Dünle bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıkları olan büyükanne ve büyükbabalarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğimiz renkli, eğlenceli ve duygu dolu anlara sahne oldu.

Beylerbeyi İlkokulu 2.sınıf öğrencilerimiz, gelenekselleşen “Maziye Yolculuk” etkinliğinde aile büyükleri için sahnedeydi. Dünle bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıkları olan büyükanne ve büyükbabalarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğimiz renkli, eğlenceli ve duygu dolu anlara sahne oldu.

Öğrencilerimizin aile büyüklerini ağırladığı "Maziye Yolculuk'' etkinliğinin açılış konuşmasını ise okulumuzda ağırladığımız tüm aile büyükleri adına Prof. Dr. Fatma Kalaoğlu yaptı.

“Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen “Maziye Yolculuk” etkinliğinde öğrencilerimiz sahne performansları ile beğeni toplarken, öğrencilerimizin aile büyüklerinden oluşan koro eşliğinde söylenen şarkılar dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız aile büyüklerimize sevgi ve saygıyı dile getirmek için tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her yıl mart ayı "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.  Ömürlerinin büyük kısmını ailelerine adamış, bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan büyüklerimize minnet ve şükran duygularımızla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.