17.05.2024

Küçük Kız Basketbol Takımımızdan Şampiyonluk Kupası!

Küçük Kız Basketbol Takımımız, Türkiye Şampiyonasında yarı final müsabakalarında İTÜ GVO adını başarıyla temsil ederken, Üsküdar ilçesi Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvasından Şampiyonluk kupasıyla döndü.

Küçük Kız Basketbol Takımımızdan Şampiyonluk Kupası!

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Küçük Kız Basketbol Takımımız,  30 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarında okulumuzu başarı ile temsil etti. Takımımız turnuvada Diyarbakır, Adana ve Batman temsilcisi okullar ile aynı grupta mücadele edip müsabakalar sonucunda grubunda üçüncü, Türkiye sıralamasında ise ilk 24 takım arasına girdi.

Takımımız, Üsküdar Yıldız Kızlar Basketbol turnuvasında ise kendilerinden yaşça büyük rakipleri karşısında üstün bir performans göstererek İlçe Şampiyonu oldular.

Sporcu öğrencilerimizi, antrenörümüz Buğra Oğuz'u ve sporcularımızın ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.