29.03.2024

Kız Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde!

Ortaokul Küçük Kız Basketbol Takımımız, Türkiye Şampiyonası Grup maçlarının tümünü kazanarak grup birincisi oldu. Takımımız, elde ettiği bu başarıyla Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine İTÜ GVO’yu temsil etmeye hak kazandı.

Kız Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde!

Beylerbeyi Ortaokulu Küçük Kız Basketbol Takımımız, Samsun’da yapılan Türkiye Şampiyonası Grup maçlarının tümünü kazanarak grup birincisi oldu. Elde ettiği bu önemli başarıyla Küçük Kıs Basketbol Takımımız, Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.

Başarılarıyla gururlandıran sporcularımızı, basketbol antrenörümüz Buğra Oğuz'u ve ailelerini tebrik ediyor, nice başarılar diliyoruz.